Odpowiedzi

2009-11-10T00:16:40+01:00
Dane:
galka-1.60
wziąl-4+2=6
1.60*6=9.60zl
Odp.Zaplacil za 6 galek 9.60

20.00-9.60=10.40
Odp.Otrzymal 10.40 reszty.

Liczę na najlepszą!
Pozdro ;]
2009-11-10T00:18:53+01:00
20 zł-(4×1,6+2×1,6=20zł-[6,4+3,2]=20 zł-9,6=10,4zł odp.krzyś dostanie 10,40zł reszty-pozdrawiam
2009-11-10T00:55:17+01:00
4 × 1,60 + 2 × 1,60 = 6,40 + 3,20 = 9,60
20 - 9,60 = 10,40
ODP. Otrzymał 10,40 zł reszty