Odpowiedzi

2009-11-10T14:20:21+01:00
6do potegi0 dodac 0 do potegi 6 podzielic przez 6-1 dodac [4 do potegi 6 minus 16do potegi 3]=

6⁰ + 0⁶ : (6 - 1) +[4⁶ - 16³] = 1 + 0 : 5 + (4⁶ - (4²)³) =
1 + 0 + (4⁶ - 4⁶) = 1 + 0 + 0 = 1
4 3 4
2009-11-10T14:21:32+01:00
6do potegi0 dodac 0 do potegi 6 podzielic przez 6-1 dodac [4 do potegi 6 minus 16do potegi 3]=
= 1 + 0 : 5 + [4096 - 4096] = ⅕ + 0 = ⅕
1 1 1
2009-11-10T14:46:40+01:00
6 do potęgi 0 dodać 0 do potęgi 6 podzielić przez 6-1 dodać (4 do potęgi 6 minus 16 do potęgi 3) = 6+0:5+(4096-556)=3540+11=3551

Nie wiem ale jakoś mi tak wyszło
Pozdrawiam ;-)
2 2 2