Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2009-11-10T15:33:55+01:00
53-37=16
16*4=64
21:23+1h4minuty=22:27
jest 22:27 i jest sobota
2009-11-10T15:39:15+01:00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-10T15:45:26+01:00
122⁰25' +20⁰29' =142°54'
142°54' * 4min = 571min i 24s=10godz
21.40-10godz=11.40 -godzina w San Francisco i będzie piątek
1 5 1