Odpowiedzi

2009-11-11T10:47:46+01:00
36+44=80 wszystkich uczestników czyli 100%

80 - 100%
44- x
x=55% stanowily dzieci

80-100%
36 - x

x=45% dorosli

1 5 1
2009-11-11T10:48:28+01:00
36 dorosłych 44 dzieci

36+44=100%
80=100%

36/80 *100% = 45% dorosli

44/80*100%=55% dzieci
1 5 1
2009-11-11T10:53:43+01:00
36+44=80
36/80*100%=3600/80 %=45%
44/80*100%=4400/80%=55%
Odp.Dorośli stanowili 45% a dzieci 55%.
1 5 1