Odpowiedzi

2009-11-13T07:14:30+01:00
Dzień=2 1/2 l 2 1/2l=2.5l
rok=365 dni
365*2.5l=912,5 l
człowiek przeciętnie w ciągu roku wypija 912,5 l płynów.
2009-11-13T07:18:12+01:00
Rok przestępny
2,5*366=915

rok nieprzestępny
2,5*365=912,5
2009-11-13T07:33:01+01:00
2 1/2 *365 dni=912 1/2
w ciagu roku wypija 912 1/2 l