Odpowiedzi

2009-11-13T20:34:09+01:00
1stopien-4min

104stopnieE + 90stopniW=194stopni

194 * 4 = 776min
776 / 60min = 12godz 56min

7:35 + 12:56 = 20:31

odp w Singapurze jest 20:31
2 4 2
2009-11-13T20:33:51+01:00
104stopnie-90stopni=14stopni
14stopni*4min=56min
7:35+56min=8:31
odp.: w nowym orleanie jest 8:31
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-13T20:36:58+01:00
1° - 4 min

104 °E + 90 °W=194 °

4 × 194= 776 min

60 min ÷ 776 = 12 godz 56 min

7:35 + 12:56 = 20:31