Odpowiedzi

2009-11-14T23:03:22+01:00

Components:
Sponge-cake:
1 glass of cake flour
14 spoons of sugar
9 spoons of potato flour
6 eggs
4,5 teaspoon of water
2 teaspoon of cocoa
1 flat teaspoon of powder to baking
Cream:
2 glass of milk
250g margarine
7 spoons of sugar
30g potato flour
3 teaspoon of wheaten flour
1 teaspoon of cocoa
0,5 op. of vanillic sugar

Sposobić preparation:
Sponge-cake: To kill egg from sugar exactly. To add cake, potato, flour the powder of, cocoa, and water, to mix. Stove in cake-pan in bear's shape in temp. 180 degrees C by 30 minutes.
Cream: To cast 0,5 glass of milk, to dissolve in him flour and vanillic sugar. To boil from sugar remaining milk pouring dissolved components, to cool. To utrzeć the margarine, adding after spoon of cooled pudding.
Cake bear: To cut upiec sponge-cake along and to grease with cream. To decorate according to acknowledgement



Po polsku:




Składniki:
Biszkopt:
1 szklanka mąki tortowej
14 łyżek cukru
9 łyżek mąki ziemniaczanej
6 jajek
4,5 łyżeczki wody
2 łyżeczki kakao
1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
Krem:
2 szklanki mleka
250g margaryny
7 łyżek cukru
30g mąki ziemniaczanej
3 łyżeczki mąki pszennej
1 łyżeczka kakao
0,5 op. cukru wanilinowego

Sposób przyrządzenia:
Biszkopt: Jajka dokładnie ubić z cukrem. Dodać mąkę tortową, ziemniaczaną, proszek, kakao, i wodę, wymieszać. Piec w tortownicy w kształcie misia w temp. 180 stopni C przez 30 minut.
Krem: Odlać 0,5 szklanki mleka, rozpuścić w nim mąki i cukier wanilinowy. Pozostałe mleko zagotować z cukrem wlewając rozpuszczone składniki, ostudzić. Margarynę utrzeć, dodając po łyżce ostudzonego budyniu.
Tort miś: Upieczony biszkopt przeciąć wzdłuż i posmarować kremem. Udekorować według uznania.
Komentarz został usunięty
Dobre dziękuje ci
Komentarz został usunięty