Odpowiedzi

2009-11-15T17:06:13+01:00
Pekin 116 *E
Warszawa 21*E

Na tej samej półkuli stopnie odejmujemy w ten sposób
E-E , W-W

116 * E- 21 *E=95 *
1*=4 min
95* x 4 =380 [min]

380 min : 60 min= 6 h 20 min
17.00 + 6h 20 min = 00.20

Czas trwania
22.00-17.00 =5 h
00.20 + 5 h =05.20

Zawody można obejrzeć w godzinach 00.20 - 05.20 .
2009-11-15T17:07:36+01:00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-15T17:09:05+01:00
1. 116*E-21*E=95*
2. 95*4minuty=380minut
3. 340minut:60=6godzin20minut
4.23.20 - 4.20
Zawody można obejrzeć w godzinach:23.20 - 4.20