Odpowiedzi

2009-11-15T20:25:39+01:00
Nie gwarantuje że to jest dobrze :)
5 razy pierwiastek z 2 razy 2 pierwiastki z 2 przez 3 = (5 razy pierwiastek z 2 razy 2 pierwiastki z 2 ):3 = (5*2*pierwiastek z dwóch *pierwiastek z dwóch):3 = (5*2*2):3 = 20:3 = 6 i 2/3
  • Użytkownik Zadane
2009-11-15T20:25:50+01:00
[email protected]
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-15T20:32:11+01:00
MNOŻYSZ KAŻDY ELEMENT RAZY KAŻDY ELEMENT !!!
2 *\/2 i -1 potem -3\/2 razy \/2 i -1 !!


2-3\/2 * \/2 - 1

2\/2-2*3\/4-2=

-\/2 -2-3*2 =
-\/2-2-6
-\/2-8