Odpowiedzi

2009-11-15T21:16:06+01:00
2,50zł za dag?

100*2,50=250zł
0,45*2,50=1,125zł
2kg=200dag
200*2,50=500zł
2*2,50=5zł

250zł+1,125zł+500zł+5zł=756,125≈756,13zł
2009-11-15T21:36:59+01:00
100*2,50+0,45*2,50+200*2,50+2*2,50=250+1,12+500+5=756,12