Odpowiedzi

2009-11-16T16:19:21+01:00
72 * 2 = 144 zł
144 zł * 5 = 720 zł
2009-11-16T16:19:17+01:00
72 : 4 = 18 zł.

8 * 5 = 40

40 * 18 = 720 zł.
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-16T16:20:28+01:00
Zad.1
4godz=72zł
1godz=72/4=18

ilość godzin:
5*8=40

zapłata:
40*18=720zł

ODP: Jak zarobi 720zł.