Odpowiedzi

2009-11-16T21:17:26+01:00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-16T21:23:18+01:00
X : 12 = 3
3 * 12 = 36

X : 13 = 2
2 * 13 = 26

36-26=10