Odpowiedzi

2009-11-17T17:35:05+01:00
2009-11-17T17:35:50+01:00
1440*0,10=144
1440+144=1584


zaoszczedzil 144 zł
2009-11-17T17:36:14+01:00
100%-10%=90%
90% z liczby x =1440zł
0,9 *x=1440
14400/9=1600 zl
4 5 4