Odpowiedzi

2009-11-17T19:47:51+01:00
1440=90 %
1440 : 90=16
16 = 1%
16 x 100= 1600 zl
1600- 1440= 160 zl
odp. zaoszzcedzila 160 zl
3 2 3
2009-11-17T19:47:46+01:00
1440 / 90 = 16
16 * 100% = 1600 zł
1600 - 1440 = 160 zł

Odp. Pani Ania zaoszczędziła 160 zł .
2 5 2
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-17T19:48:11+01:00
X-100%
1440-90%


x = 1440*100/90

x = 1600
1600-1440=160

zaoszczędziła 160 zł
2 3 2