Odpowiedzi

2009-11-18T16:01:30+01:00
100% - 60% = 40%
49% * x =48
x = 48 * 1210 = 120 - ilosc buklakow
1 4
120 - 48 = 72 - ilosc zuzytych buklakow
72 / 9 = 8 dotychczasowe dzienne zuzycie
48 / 8 = 6 zuzycie na nastepne dni
1 5 1
2009-11-18T16:04:52+01:00
100% - 60% = 40%
49% * x =48
x = 48 * 1210 = 120 - ilosc buklakow
1 4
120 - 48 = 72 - ilosc zuzytych buklakow
72 / 9 = 8 dzienne zuzycie
48 / 8 = 6 zuzycie na nastepne dni
1 1 1