Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-18T16:20:39+01:00
Korsarz - 30 osób
pirat
0,2 * 30 =6
30 + 6 = 36
szyper
36 - 90%
x - 100%

x= 3600%/90 = 40
odp.: 40
2009-11-18T16:39:00+01:00
Korsarz - 30 osób
pirat
0,2 * 30 =6
30 + 6 = 36
szyper
36 - 90%
x - 100%

x= 3600%/90 = 40
odp.: 40