Odpowiedzi

2009-11-18T23:27:16+01:00
18km/h=18000m/3600s=5m/s
10m/min=0,01km/(1/60)h=0,6km/h
15km/h=15000m/60min250m/min
150cm/s=0,0015km/(1/60)min=0,09km/h
720km/h=72000000cm/3600s=20000cm/s
3,6m/s=0,0036km/(1/3600)h=12,96km/h
90m/s=9000cm/s
1,8m/min=180cm/60s=3cm/s
1 5 1