Odpowiedzi

2009-11-18T18:05:08+01:00
2009-11-18T18:08:31+01:00
0.4zł=40gr 70zł=7000gr 7000gr-40gr=6960gr=69.6zł BASIA
6960gr+40gr=7000gr=70zł ANIA

Odp.Basia ma 69.6zł, a Ania ma 70zł.
2009-11-18T18:10:38+01:00
Celina- 70zł
Basia- 70 - 0,4 = 69,6
Ania- 69,6 + 0,4 = 70