Odpowiedzi

2009-11-18T19:29:35+01:00
100W - 0,1kW
24h *30dni= 720godz

0,1*720= 72kWh

72kwh * 30gr= 21,60zł

  • Użytkownik Zadane
2009-11-18T19:30:30+01:00
30*24=720h
100W=0,1KWh
720*0,1=72 KWh
30gr=0,3 zł
72*0,3=21,6zł
Odp. za tą nieuwagę zapłaci 21,6zł
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-18T19:31:03+01:00
W=P*t=100W*30*24=72000Wh=72kWh
K=k*W=0,30*72=21,60zł