Odpowiedzi

2009-11-19T15:18:07+01:00
56-40=16
16/2=8
v=s/t
v=48/14=3.4[km/min]
v=8/14=0.57[km/min]

3.4[km/min]-prędkość motorówki
0.57[km/min]-prędkość rzeki
2 2 2
2009-11-19T15:30:35+01:00