Odpowiedzi

2009-11-20T19:10:09+01:00
2,5 m/s = 9km/h

s=9*7
s=63km


Pozdrawiam! :)
2009-11-20T19:12:20+01:00
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-20T19:14:05+01:00
60s*2,5m=150m/min 60min*150m=9000m/godz 7godz*9000m=63000m/7godz
63000m=63km

Odp.PIECHUR PRZEJDZIE 63KM W CZASIE 7GODZIN.