Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2009-11-21T11:54:02+01:00
Nic nie widać na tym załączniku.
2009-11-21T13:31:49+01:00
Zad.7
1a-100m²
1ha-100a
1ha-10000m²

7ha=700a=70000m²
3ha = 300a = 30000m²
2ha=200a=20000m²
10,5ha=1050a=105000m²
0,09ha=9a=900m²
0,17ha=17a=1700m²

Zad.8
Działka nad jeziorem 2000m² /8zł m²
Więc 8*2000=16000zł.

28a - 20zł/m²
28a = 28000m²
20*28000=560000zł

1,5 ha - 1 dolar/m²
1,5ha=15000m²
1*15000=15000zł

4ha - 1,5 zł/m²
4ha=40000m²
1,5*40000=60000zł

7,5 a - 12zł/m²
7,5a =750m²
750*12=9000zł
Tego terenu rolniczego to niedowidzam cyferek xD ;))