Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-22T15:12:12+01:00
2 rodzicow 28*2 = 56
1 dziecko = 28*85% = 23.8
3 dzieci = 23.8*3 = 71.4
5osobowa rodzina = 56 + 71.4 = 127.4

odp bilety dla rodziny 5 osobowej kosztuja 127.4 zl
1 4 1
2009-11-22T15:12:08+01:00
Zakładając że rodzina 5 os to 2 dorosłych i 3 dzieci więc obliczyłam że bilet dla dziecka to 23,8 zł
wiec 3 * 23.8 to 71,4
2* 28 =56
razem 127,4 zł
2009-11-22T15:13:02+01:00
Rodziny pięcioosobowej? a w jakim wieku kto jest.

powiedzmy 2dorosłych 3dzieci
3 * 23.8 to 71,4
2* 28 =56
razem 127,4 zł