Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-22T18:58:26+01:00
2*5km=10km
15*200=3000
3000*10=30000km

2009-11-22T18:58:20+01:00
15000 KM W Jedna Stronę
W Dwie 30000