Odpowiedzi

  • ayla
  • Początkujący
2009-11-23T17:39:47+01:00
W NY jest godz 10:55 tego samego dnia co w warszawie
W tokio jest godz 01:07 w nocy następnego dnia czyli 1lipca
2009-11-23T18:12:49+01:00
Warszawa-21 stopni E
Tokio-140 stopni E
Nowy Jork -73 stopni W

1 stopień- 4 minuty
140-21=119
119*4=476 min ( 7h 56 min)
17.15 +7h 56 min =01 11 (1 lipca ) (Tokio)

73 + 21 = 94 stopni
94*4 = 376 min (6h 16 min)
17.15 - 6h 16 min =10.59 (30 czerwca) (Nowy Jork)