Odpowiedzi

2009-11-23T18:40:52+01:00
2009-11-23T18:47:58+01:00
415-88=327zł 275-49=226zł 327+226=553zł 415+275=690 690-553=3135zł

Odp. Zaoszczędzi się 137zł






chyba :D