Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-23T20:33:42+01:00
5000zł*0,04=5200zł
5512-5200=312
200+200=400 czyli8%
2%to 100
1% to 10
0,20% to 1
200+200+100=500+10
2009-11-23T20:34:11+01:00
4% z 5000 = 200
5000+200=5200
5512-5200=312
312/5200*100%=6%

Odp: Oprocentowanie w drugim roku wynosiło 6%
2009-11-23T22:01:36+01:00
5000x 4 % =200 zł
5000+200=5200
5512-5200=312
312:5200%= 6 %