Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-24T14:11:03+01:00
Roznica wynosi 38 stopni

na wschod godzina jest pozniejsza
1 stopien = 4 minuty
38*4=152 minuty

12:00 (poludnie) + 2h i 32 min (152 min) = 14:32 - czas miejscowy
czas strefowy (strefa moskwy +3)
12:00 + 3 = 15:00 - czas strefowy

14:32 - czas miejscowy
15:00 - czas strefowy
2009-11-24T14:11:37+01:00
1 godzina 15stopni
38/15=2 h i 8
8stopni *4 min =32 min
2h i 32min
12.00+2,32=14.32
odp w Moskwie jest 14.32 czasu miejscowego .

12+3=15 czasu strefowego
2009-11-24T14:19:06+01:00
1 stopien = 4 minuty
38*4=152 minuty

12:00 + 2h i 32 min = 14:32


12:00 + 3 = 15:00 - czas strefowy

14:32 - czas miejscowy
15:00 - czas strefowy