Odpowiedzi

2009-11-24T16:14:23+01:00
Madryt jest na zachod od olszytna wiec czas odejmujemy

1stopien = 4minuty

21-4=17 stopni
17*4=68 minut

odp. roznica czasu wynosi 1 godzine i 8 minut (68 minut)
1 1 1
2009-11-24T16:14:56+01:00
21-4=17 razy 4 = 68 = 1h 8 minut
12 + 1h 8 minut = 13:08
2009-11-24T16:17:03+01:00
21-4=17
17:15=1
2*4=8
1:08
12-1:08=10:52
W Olsztynie będzie 10:52
2 5 2