Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-24T19:06:20+01:00
54-0=54
54×4=216min=3godz 36min
19:33=3godz 36min=23:09
2009-11-24T19:07:30+01:00
Warszawa to nie 54* E!!! to jest jej szerokość N!!!
długość to 21* E
1* = 4min
21* razy 4min = 84min = 1godz 24min
19.33 + 1.24 = 20.57