Odpowiedzi

2009-11-24T20:40:56+01:00
1440zl - 100%
144zl - 10%
1440+144=1584
1584-1440=144
jacek zaoszczedzil 144 zl na obnizce telewizora
1 5 1
2009-11-24T20:41:37+01:00
1440*0.1=144 10 procent to 0.1
zaoszczędził 144 zł 1440+144= 1584
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-24T20:42:45+01:00

1440 zł (razy) 10 =14400 zł 14400:100=144 zł
Zaoszczędził 144zł ..


Myślę ,ze pomogła ...Pozdrowienia





;*