Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
  • Użytkownik Zadane
2009-11-24T21:19:47+01:00
Odpowiedź:
250 ml=250 cm(do trzeciej) 250*2=500 ml 500ml*0,6=30 g 300g=2 szklanki mąki ODP:300g maki to to samo co 2 szklanki maki. prosze ;)...
2009-11-24T21:48:08+01:00
1cm³=0,6g
1cm³=1ml
250×0,6g=150g
2×150g=300g
Odp:2 szklanki mąki to tyle samo co 300g