Odpowiedzi

2009-11-25T15:40:20+01:00
4×6=24
2×6=12
24+12=36
36÷12=3
odp.:Zuzyto 3 paczki wluczki.
1 1 1
2009-11-25T15:40:09+01:00
1 paczka- 12 włóczek

sweter- 6 motków
szalik- 2 motki

4*6 + 2*6= 36

36:12=3

Zużyto 3 paczki
2009-11-25T15:49:39+01:00
4×6=24
2×6=12
24+12=36
36÷12=3

3 paczki ;)