Odpowiedzi

2009-11-25T16:51:18+01:00
30% - 12
100% - x

x= 1200/ 30 = 40

odp: 40 osob
2 1 2
2009-11-25T16:54:55+01:00
100%-70%=30%
30%=12
12:3=4
10%=4 osoby
4x10%=40
odp.autobusem jechało 40 osób:)
1 5 1