Odpowiedzi

2009-11-25T21:28:38+01:00
Cudzoziemiec aby otrzymac obywatelstwo polskie musi w naszym kraju mieszkać legalnie przynajmniej 5 lat i złożyć wniosek do prezydenta RP
54 3 54
2009-11-25T21:29:26+01:00
-Zamieszkuje na terytorium RP przez 5 lat
-conajmniej 3 lata w związku z Polką/polakiem mieszkając na terytorium RP
91 4 91