Odpowiedzi

2009-11-26T13:47:17+01:00
2009-11-26T13:48:08+01:00
123-5-18-48=52 Odp:Kasi zostały 52 jabłka
2009-11-26T15:20:12+01:00
5+18+48+6=77
123-77=46

Odp.Kasi zostało 46 jabłek.

Chyba, że:
77-6(jabłka, Które Kasi zostawiła sobie)=71
123-71=52

Odp. Kasi zostało 52 jabłka.