Odpowiedzi

2009-11-26T18:10:44+01:00
10*1,5=15
15*6=90 Dag

:) lub
14*1,5=21
21*6=126

to zależy czy 10 m to dlugosc dzialki czy 14 m to długosc dzialki
2009-11-26T18:12:52+01:00
10m × 1,5m = 15m²
15m² × 6dag = 90dag

14m × 1,5m = 21m²
21m² × 6dag = 126dag