Odpowiedzi

2009-11-26T19:43:48+01:00
Dane:
ilosc jablek oli: 3
ilość jabłek kamilaa: 4*3=12

12-3=9
odpowiedź kamil ma o 9 jabłek więcej od Oli
2009-11-26T19:43:51+01:00
3- Jabłka Oli
3*4- Jabłka Kamila

3*4-3=12-3=9

Kamil ma 9 jabłek więcej niż Ola
2009-11-26T19:44:24+01:00
X-liczba jabłek Oli=3
y=liczba jabłek Kamila=3×4=12
12-3=9
odp.Kamil ma o 9 jabłek więcej niż Ola