Odpowiedzi

2009-11-27T18:50:49+01:00
1 samolot:
1/2 h x 860 km/h = 430 km
860km+430km=1290km

2 samolot:
1/2 h x 700 km/h = 350 km
700km+350km=1050km

1290km+1050km=2340km
2340km:2=1170km
Odp. Samoloty będą od siebie w odległości 1170km.