Odpowiedzi

2009-11-29T14:24:55+01:00
3.92×185=725,20(zł)
388+725,20=1113,20(zł)-Hiszpania

3,92×160=627,20(zł)
515+627,20=1142,20(zł)-Włochy

1113,20<1142,20

Odp.Tańsza jest oferta z Hiszpani.

1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-29T14:40:45+01:00
Hiszpania:
388+185×3,92=388+725,2=1113,2(zł)

Włochy:
515+160×3,92=515+627,2=1142,2(zł)

Odp. Wakacje w Hiszpanii dla jednej osoby są tańsze.
5 3 5