Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-29T18:17:42+01:00
Składniki:
1 opakowanie ciasta francuskiego,
1/2 szklanki groszku konserwowego,
1/2 szklanki kukurydzy,
kilka plasterków szynki,
1 szklanka startego żółtego sera,
5 łyżek sosu pomidorowego (ewentualnie ketchupu),suszone oregano.

Sposób wykonania:
Piekarnik rozgrzewamy do 200 stopni C.

Ciasto francuskie wałkujemy na grubość ok. 0,3 cm. Wycinamy z niego duże koło - wielkości posiadanej blaszki do pizzy - i układamy na tejże blaszce. Nakłuwamy w kilku miejscach widelcem, a następnie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na około 10 minut, aby podpiec spód.

Po tym czasie ciasto wyjmujemy, rozsmarowujemy na nim sos pomidorowy (dość hojnie) i posypujemy oragano. Następnie układamy plasterki szynki pocięte na mniejsze kawałki, groszek i kukurydzę. Na samym końcu posypujemy serem żółtym i znów lekko oprószamy oregano.

Całość ponownie ładujemy do piekarnika. Pieczemy jeszcze około 15 minut.




Elements: 1 wrapping up the puff pastry,
1 / 2 glasses of the tinned peas,
1 / 2 glasses of the maize, a few slices of the ham,
1 glass of the hard cheese wiped off,
5 spoonfulfuls of the tomato sauce (if necessary of ketchup), dried oregano. Way of making:
we are heating the Oven up to 200 C ranks. we are rolling the puff pastry out to the thickness c 0.3 cm. We are cutting the great test from it - sizes of the had flat piece of metal to the pizza - and we are laying on this metal plate. We are pricking in a few places with the fork, and then we are putting to the hot oven for about 10 minutes in order to crisp the bottom up. After this time we are taking the cake out, we are spreading the tomato sauce on it (quite generously) and we are sprinkling oragano. Next we are arranging slices of the ham cut to smaller pieces, peas and the maize. At the very end we are sprinkling with yellow cheese and then again lightly we are sprinkling with the oregano.
Again we are loading the whole to the oven. We are baking still about 15 minutes.
2009-11-29T18:30:02+01:00
Jajecznica:
6-8 eggs
jess tłustawej sausage, plus bacon (no bacon at hand may be the same sausage)
1 medium onion
1 large or two small tomatoes
ew clove garlic
chives
salt, pepper, sharp and sweet peppers
fat for frying (olive oil is probably the best)
2009-11-29T18:41:55+01:00
Sandwich

1 slice bread (kromka chleba)
2 flake ham ( plasterki szynki)
1 flake cheese (plasterek sera)
1 small tomato ( mały pomidor)