Odpowiedzi

2009-11-30T18:22:38+01:00
Makowiec.

Prepare the leaven of the yeast, milk, 1 / 2 teaspoons sugar and 5-6 tablespoons of flour. All mix thoroughly and set aside in a warm place to ferment. Flour and margarine with a knife and chop, add sugar, salt, eggs, knead. Then add the risen yeast and carefully to form. Cake wrapped in gauze and put into cold water (water should be enough to be cake? Sunk?) For departure. If the yeast are fresh (and these should be) the dough will exit after 10 minutes. Poppy pour plenty of boiling water overnight. On the next day transferred to a fine mesh sieve and the imprints of the water, then 2 times mielimy a machine to add the meat and mix all ingredients. After the departure of the dough is divided into two parts (the filling) podsypujemy flour wałkujemy quite thinly spread as a smear filling and rolled. Cake wrapped in parchment with a light and loose ends podwijamy. We do the same with the second portion. Both rolls and put the plate into the oven to 50-60 minut. 180c

- niektłórych nie umiałam . ; /
Najlepsza Odpowiedź!
2009-11-30T18:24:19+01:00
Blueberry cake
Ingredients Dough:
30 dkg flour
15 dkg margarine
3 egg yolks
2 tablespoons thick cream
6 dkg icing sugar
Ingredients weight cream-egg:
1 cup sour cream
3 eggs
12 dag sugar
4 dag flour
Outer:
3 cups blueberries
1 / 2 cup sugar

Ingredients:
The flour, margarine, egg yolks, cream and powdered sugar 6 dag knead dough. Wrap them in cloth and put a few hours in the refrigerator. On the pastry board sprinkled with flour wylepić cake and pin out the Cake or the form of tarts. Broil for light-golden color in an oven heated to 170-180 degrees C. Three utrzeć yolks with 6 teaspoons of sugar, add cream mixed with flour. ^ Proteins beat the rigid foam with the rest of sugar. Gently combine the two masses. Pour on the cake with mixed berries, cleaned 1 / 2 cup sugar. Cover with cream and egg mass. Insert into oven heated to 200 degrees C and bake.



Po Polsku

Placek Jagodowy
Składniki ciasta:
30 dag mąki
15 dag margaryny
3 żółtka
2 łyżki gęstej śmietany
6 dag cukru pudru
Składniki masy śmietanowo-jajecznej:
1 szklanka śmietany
3 jajka
12 dag cukru
4 dag mąki
Wierzch:
3 szklanki czarnych jagód
1/2 szklanki cukru

Sposób przyrządzenia:
Z mąki, margaryny, żółtek, śmietany i 6 dag cukru pudru zagnieść ciasto. Zawinąć je w ściereczkę i włożyć na kilka godzin do lodówki. Na stolnicy posypanej mąką rozwałkować ciasto i wylepić nim tortownicę lub formę do tarty. Podpiec na jasno-złoty kolor w piekarniku nagrzanym do 170-180 stopni C. Trzy żółtka utrzeć z 6 łyżeczkami cukru , dodać śmietanę wymieszaną z mąką. ^ białek ubić na sztywną pianę z pozostałym cukrem. Delikatnie połączyć obydwie masy. Na ciasto wysypać oczyszczone jagody wymieszane z 1/2 szklanki cukru. Przykryć masą śmietanowo-jajeczną. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C i upiec.