Odpowiedzi

  • Użytkownik Zadane
2009-12-01T15:17:01+01:00
  • Użytkownik Zadane
2009-12-01T15:17:53+01:00
A. 300m/min
b. 1080m/min
c. 3000m/min
1 5 1
Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-01T15:19:02+01:00
Min=60s

a)5 m/s=5*60=300m/min
b)18m/s=18*60=1080m/min
c)50m/s=50*60=3000m/min
1 5 1