Odpowiedzi

2009-12-01T20:30:54+01:00
26% - 104
100% - x

x=100*104 / 26 = 400

10% - 62
100% = 620

3% - 5
100% - x

x=500/3 = 166,6

12% - 24
100% - x

x=2400/12 = 200

8% - 64
100% - x

x=6400/8 = 800
2009-12-01T20:31:28+01:00
26% z 164 = 0.26*164= 42,64
10% z 62 = 0.1 *62 = 6,2
3% z 5 = 0,03 * 5 = 0,15
12 % z 24 = 0,12*24 = 0,288
8% z 64 = 0,08 * 64 = 5,12
2009-12-01T20:38:42+01:00
26% Z 400=104
10% Z 620=62
3% Z 166,66667=5
12% Z 200=24
8% Z 800=64