Odpowiedzi

2009-12-02T21:20:25+01:00
2009-12-02T21:20:30+01:00
365*8=2920 godzin w roku
2920:24=121 dni i 16 godzin
1 5 1
2009-12-02T21:22:54+01:00
24*365=8760 godz
24-8=16
16*365=5840
8760-5840=2920
2920/24=121

przesypia 121 dni w ciągu roku
1 5 1