Odpowiedzi

Najlepsza Odpowiedź!
2009-12-03T16:58:11+01:00
6 stopni W + 37 stopni E = 43

43 * 4 min = 172 min = 2h 52 min

6.00 + 4h = 10.00

10.00 - 2h 52 min = 7.08

Odp. Samolot do Dublina doleci o godzinie 7.08.