Odpowiedzi

2009-12-03T20:43:16+01:00
2009-12-03T20:44:11+01:00
75%*50%*100%=3/4*1/2*1=3/8

Odpowiedź: Początkowa cena była 2 i 2/3 wyższa.
1 1 1
2009-12-03T20:44:11+01:00
Na przykladzie 100

100*0,5=50
100-50=50
50*0,25=12,5
50-12,5=37,5

100/37,5= 2 i 2/3

o 2 i 2/3 raza (2,66)
2 3 2