Odpowiedzi

2009-12-07T20:12:52+01:00
Razem kotków było 51 :) !!


Chyba, że na prawde sens zadania tkwi w tym ze 50*6 = 300
300 + 1 = 301
1 4 1
2009-12-07T20:12:36+01:00
51*6=306
albo
50*6+1=301
liczę na najlepsze rozwiązanie.
1 5 1