Odpowiedzi

2009-12-07T23:11:21+01:00
Warszawa (21 stopień E) 12,00
A.Władywostok(131 stopień E) 22,08
B.Honolulu(157 stopień W) 2,56

1 stopień = 4 minuty

A. 21+131=152 stopnie
152*4=608 minut = 10h i 8 minut
We Władywostoku jest 22,08

B.157-21=136
136*4=544 minut= 9h i 4 minut
Na Honolulu jest 2,56