Odpowiedzi

2009-12-08T16:34:18+01:00
180-20=160
160÷2=80
80+20=100
jeden kat ma 80 a drugi 100 stopni
2009-12-08T16:52:32+01:00
180-20=160
160/2=80
80+20=100

jeden ma 80 stopni
drugi 100